Reiki

“Een prachtige en liefdevolle manier om lichaam en geest te helen”

Reiki is een Japanse energetische behandeling. Het woord reiki staat voor universele energie. Er wordt gewerkt met de universele energie die via de behandeling door mij aan jou wordt gegeven. Of anders gezegd, jouw lichaam neemt díe energie die het nodig heeft.
Eerst ga ik de chakra’s langs en daarna laat ik mijn handen het werk doen. Automatisch gaan mijn handen naar de plek(ken) toe, waar de energie en aandacht het meest nodig is. Reiki werkt heel goed om blokkades op te heffen, zodat de energie weer goed kan stromen en jij dus lekkerder in je vel komt te zitten!
Tijdens de behandeling kun je diverse dingen voelen, hetzij warmte of juist kou, tintelingen of dat je spieren een onverwachte beweging maken. Of misschien kun je wel dingen “zien”, alles is mogelijk tijdens de behandeling. Het kan dus ook zijn dat je zelf niets ervaart, dat is prima! Weet dat reiki ALTIJD zijn werk doet!
Het werkt ook zo ontspannend, dat het kan zijn dat je tijdens de behandeling in slaap valt. Ook helemaal goed, dan heeft je lichaam dat zeker nodig!
De behandeling kunnen werken op fysiek, mentaal, energetisch en/of spiritueel vlak. Reiki werkt daar waar de energie het meest nodig is!

Reiki is een ondersteunende behandeling om te helen, het zal nooit een behandeling van een arts vervangen!

Waarin kan Reiki u ondersteunen?

Reiki is uitermate geschikt voor onder andere de volgende klachten:
Vermoeidheid
Burn-out klachten
Lichamelijke klachten
Geestelijke klachten
Emotionele klachten
Onzekerheden
Zenuwachtigheid
Doorbreken van oude patronen

Ben jij overtuigd dat reiki iets voor jou kan betekenen, dan kun je hier een afspraak maken.